Alles online regelen • Vast bedrag
per maand • Geen onverwachte
kosten • Flexibele contracten

Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

Beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw Citroën thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk Citroën C5 Aircross SUV
vanaf € 645,- P.M.
Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2022.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Nieuw! Rijd nu ook in een Citroën met een flexibel abonnement!

Citroën, DS en Peugeot hebben de handen ineengeslagen en samen lanceren zij Drivenjoy (rijd en geniet) in Nederland. Met deze nieuwe service maken we autorijden makkelijker dan ooit. Kies de auto die jij wilt met een korte minimale looptijd van slechts 3 maanden.

Ben je ouder dan 21 en heb je een rijbewijs, maar wil je nog geen auto kopen of wacht je op de levering van je nieuwe auto en heb je tijdelijk een andere auto nodig? Dan ben je helemaal Drivenjoy. Ga voor een eigenzinnige Citroën! Voor een vast bedrag per maand stap je in en rijd je weg. Je kan het gewoon online regelen.

Bij Drivenjoy houden we van auto’s. We willen autorijden voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk maken. Ieder mens heeft zo zijn eigen wensen en rijstijl. Onze flexibele abonnementen sluiten daar goed op aan. Als je groter wilt rijden, groeien we met je mee. Wil je een kleinere auto, dan staat die voor je klaar. Gewoon lekker autorijden, dat is waar Drivenjoy voor staat.

Citroën Flex
abonnement

Meer flexibiliteit, meer vrijheid...

Het Citroën Flex abonnement: meer flexibiliteit, meer vrijheid.

Wilt u graag profiteren van alle voordelen van een nieuwe volledig elektrische ë-C4, maar niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor het Citroën Flex Abonnement. Alle opties die het autorijden leuker, comfortabeler en gemakkelijker maken zitten al op de auto. Denk daarbij aan zaken als een panoramisch schuif-kanteldak, Park Assist en een verwarmde voorruit. Het enige dat u nog hoeft uit te kiezen is de kleur.

Met het het Citroën Flex Abonnement rijdt u dus in de meest complete volledige elektrische Citroën ë-C4. Bovendien kunt u maandelijks uw contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Daarnaast kunt u ook tussentijds de volgende services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico en verzekering.

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 ELECTRIC VANAF €467 P.M.

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen... alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk vanaf €467 p.m.*.
Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! Met een actieradius tot 350 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de huidige hoge benzinekosten. Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Gratis Private Lease Flex Comfort bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Citroën C3, C4, Ë-C4, of C5 Aircross, krijgt u gratis Private Lease Flex Comfort!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

* Reguliere prijs: € 20,- per maand

Maak ook kennis met al onze andere Citroën modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Lees alles over Citroën Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

  • ✓ Vast bedrag per maand
  • ✓ Geen onverwachte kosten
  • ✓ Gratis thuisbezorgd
  • ✓ Flex Lease

Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van Citroën wordt aangeboden door Citroën Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw Citroën gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?