Alles online regelen • Vast bedrag
P.M. • Geen onverwachte
kosten • VANAF 12 MAANDEN
Bestel online
Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

Beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw Citroën thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk Citroën ë-Berlingo
vanaf € 793,- P.M.
Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2023.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Citroën C3 nú al vanaf € 379 per maand* all-in

Comfortabel en zorgeloos een nieuwe Citroën C3 rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease. Naast een aantrekkelijk maandtarief is de Citroën C3 nu ook tijdelijk inclusief zekerheid van flexibiliteit met Flex Premium ter waarde van € 35 per maand. Hiermee kunt u na 12 maanden uw Private Lease contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen (met een opzegtermijn van één maand). Daarnaast kunt u uw gewenste services: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico en verzekering aanpassen. Kies daarom nu voor zekerheid én flexibiliteit en kies voor private lease van een nieuwe Citroën C3 uit voorraad!

*Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Flex Premium

Nú gratis op alle modellen

Flexibel en zorgeloos rijden

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? De vrijheid hebben om tussentijds over te stappen op een grotere of juist kleinere auto omdat uw wensen veranderen? Kies dan voor een van onze flexibele services! Zo heeft u een contract dat met uw persoonlijke situatie meegroeit: nu en in de toekomst!

 1. Flex Premium
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar, zonder voorwaarden
  • Gratis overstappen op een ander Citroën-model
  • Tussentijds services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico
  • Nu gratis t.w.v. 35 euro p.m. op ALLE modellen! Bekijk aanbod
 2. Flex Comfort
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar onder bepaalde voorwaarden

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 EN Ë-C4 X ELECTRIC VANAF €495 P.M* INCL. SUBSIDIE**

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Daarnaast zijn de ë-C4 en ë-C4 X standaard voorzien van een automaat. Dit alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden. Met een actieradius tot 360 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de hoge benzinekosten.***

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk vanaf €495 p.m.* incl. subsidie**.
Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! En vanaf slechts €465 p.m. incl. subsidie** stapt u al in een nieuwe ë-C4 X Feel.

Bovendien profiteert u zonder meerkosten van Private Lease Flex Premium! Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ontdek hier alles over Private Lease Flex Premium.

Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën. Aan u de keuze! Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 31 mei a.s.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

**De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Citroën Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij voortijdige beëindiging van het contract bent u zelf aansprakelijk voor het stopzetten van de subsidie. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

***Volgens de WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden. De actieradius in de praktijk is afhankelijk van diverse factoren waaronder rijstijl en weersomstandigheden.

****De catalogusprijs mag niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Drivenjoy

Ontdek de voordelen van Drivenjoy: het flexibele auto-abonnement van Citroën.

Rijd en geniet met DrivenJoy! De nieuwe abonnementsdienst van Stellantis. Met Drivenjoy maken we autorijden makkelijker dan ooit. Kies de auto die jij wilt met een korte minimale looptijd van slechts 3 maanden.

Ben je ouder dan 21 en heb je een rijbewijs, maar wil je nog geen auto kopen of wacht je op de levering van je nieuwe auto en heb je tijdelijk een andere auto nodig? Dan ben je helemaal Drivenjoy. Kies uit één van onze populaire Citroëns. Voor een vast bedrag per maand stap je in en rijd je weg. Je kan het gewoon online regelen.

De voordelen van Drivenjoy:

 • Snel rijden
 • Na drie maanden opzegbaar
 • All-in maandbedrag
 • 2.000 vrije kilometers per maand
 • Geen BKR-registratie
 • Gemakkelijk alles online regelen
Gewoon lekker autorijden, dat is waar Drivenjoy voor staat!

Maak ook kennis met al onze andere Citroën modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Lees alles over Citroën Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

✓ Vast bedrag per maand
✓ Geen onverwachte kosten
✓ Gratis thuisbezorgd
✓ Flex Lease

Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van Citroën wordt aangeboden door Citroën Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw Citroën gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?

Maak gebruik van onze handige berekening tools, en kom er achter of Private Lease ook iets voor u is.