Alles online regelen • Vast bedrag
per maand • Geen onverwachte
kosten • Gratis thuis afgeleverd

Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw Citroën thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk Citroën C3
vanaf € 249,- P.M.
Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2021.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 ELECTRIC VANAF € 359 P.M.*

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Daarnaast is de ë-C4 standaard voorzien van een automaat. Dit alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk vanaf € 359 p.m. *.
Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! Met een actieradius tot 350 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de huidige hoge benzinekosten. Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën. Aan u de keuze! Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 31 oktober a.s.

*Op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar en 12 of meer schadevrije jaren.

Gratis flex lease bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Citroën C3, C3 Aircross, C4, Ë-C4, of C5 Aircross krijgt u gratis Private Lease Flex!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

*Reguliere prijs: € 20,- per maand

Bekijk de modellen

Maak ook kennis met al onze andere Citroën modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Lees alles over Citroën Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

  • ✓ Vast bedrag per maand
  • ✓ Geen onverwachte kosten
  • ✓ Gratis thuisbezorgd
  • ✓ Flex Lease

Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van Citroën wordt aangeboden door Citroën Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw Citroën gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?