Alles online regelen • Vast bedrag
P.M. • Geen onverwachte
kosten • Flexibele contracten

Bestel online
Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

Beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw Citroën thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk Citroën C5 X
vanaf € 809,- P.M.
Deze actie is geldig tot en met 31 december 2022.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Drivenjoy

Ontdek de flexibele abonnementen van Citroën

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor een van onze flexibele abonnementen. Zo weet u precies waar u aan toe bent: nu en in de nabije toekomst!

Bij ons kunt u kiezen uit drie varianten:

 1. DrivenJoy: gewoon lekker autorijden
 2. Met Drivenjoy maken we autorijden gemakkelijker dan ooit. Kies de auto die u wilt met een korte minimale looptijd van slechts 3 maanden
  • Opzegbaar na 3 maanden
  • Scherp introductie-aanbod
 3. Flex Comfort
  • Opzegbaar na 12 maanden onder bepaalde voorwaarden
  • Gratis op diverse online modellen
 4. Flex Premium
  • Opzegbaar na 12 maanden zonder voorwaarden of overstappen op een ander Citroën-model
  • Tussentijds services aanpassen (o.a. winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico)
  • Gratis op diverse online modellen

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 EN Ë-C4 X ELECTRIC VANAF €428 P.M* INCL. SUBSIDIE**

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Daarnaast zijn de ë-C4 en ë-C4 X standaard voorzien van een automaat. Dit alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden. Met een actieradius tot 360 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de hoge benzinekosten.***

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk vanaf €428 p.m.* incl. subsidie**.
Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! En vanaf slechts € ... p.m.* incl. subsidie** stapt u al in een nieuwe ë-C4 X Feel Edition.

Bovendien profiteert u zonder meerkosten van:

 • Private Lease Flex Premium: Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ontdek hier alles over Private Lease Flex Premium.
Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën. Aan u de keuze! Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 30 november a.s.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

**De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Citroën Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

***Volgens de WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden. De actieradius in de praktijk is afhankelijk van diverse factoren waaronder rijstijl en weersomstandigheden.

****De catalogusprijs mag niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Maak ook kennis met al onze andere Citroën modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?
Wat is Private Lease?

Lees alles over Citroën Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

 • ✓ Vast bedrag per maand
 • ✓ Geen onverwachte kosten
 • ✓ Gratis thuisbezorgd
 • ✓ Flex Lease

Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van Citroën wordt aangeboden door Citroën Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen Citroën samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw Citroën gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?