Citroën ë-C4 X

Stel uw favoriete Private Lease auto samen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw favoriete Private Lease auto helemaal naar wens samen te stellen. U kiest zelf de uitvoering, motor, kleur en alle opties! De keuze is aan u.

Indien u kiest voor een auto uit voorraad dan is deze al helemaal voor u samengesteld.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

** De prijs per maand incl. subsidie bedraagt € 465. Meer informatie over de subsidie klik hier.

*** De prijs per maand incl. subsidie bedraagt € 494. Meer informatie over de subsidie klik hier.

De Citroën ë-C4 X

Nieuwe Citroën ë-C4 X

Ontdek de nieuwe 100% elektrische Citroën ë-C4 X! Met zijn unieke design met geraffineerde lijnen en soepele vormen is het een typische Citroën. Ervaar zelf deze unieke fastback-crossover en de vele voordelen van elektrisch rijden: een actieradius tot wel 360 km (WLTP-cyclus***) een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure benzinekosten. Stel uw ideale ë-C4 X samen!

***Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden

Flex Premium

Nú gratis op alle modellen

Flexibel en zorgeloos rijden

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? De vrijheid hebben om tussentijds over te stappen op een grotere of juist kleinere auto omdat uw wensen veranderen? Kies dan voor een van onze flexibele services! Zo heeft u een contract dat met uw persoonlijke situatie meegroeit: nu en in de toekomst!

 1. Flex Premium
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar, zonder voorwaarden
  • Gratis overstappen op een ander Citroën-model
  • Tussentijds services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico
  • Nu gratis t.w.v. 35 euro p.m. op ALLE modellen! Bekijk aanbod
 2. Flex Comfort
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar onder bepaalde voorwaarden

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 EN Ë-C4 X ELECTRIC VANAF €495 P.M* INCL. SUBSIDIE**

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Daarnaast zijn de ë-C4 en ë-C4 X standaard voorzien van een automaat. Dit alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden. Met een actieradius tot 360 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de hoge benzinekosten.***

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk vanaf €495 p.m.* incl. subsidie**.
Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! En vanaf slechts €465 p.m. incl. subsidie** stapt u al in een nieuwe ë-C4 X Feel.

Bovendien profiteert u zonder meerkosten van Private Lease Flex Premium! Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ontdek hier alles over Private Lease Flex Premium.

Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën. Aan u de keuze! Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 31 mei a.s.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

**De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Citroën Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij voortijdige beëindiging van het contract bent u zelf aansprakelijk voor het stopzetten van de subsidie. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

***Volgens de WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Het WLTP geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden. De actieradius in de praktijk is afhankelijk van diverse factoren waaronder rijstijl en weersomstandigheden.

****De catalogusprijs mag niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

 • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
 • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
 • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
 • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
 • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Citroën.

De actieradius van een elektrische auto hangt af van het accupakket. Gemiddeld bedraagt de actieradius tussen de 230 en 350 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De daadwerkelijke range is volledig afhankelijk van uw rijstijl en andere factoren zoals, rijsnelheid, gebruik verwarming of airconditioning, belading en rijomstandigheden.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. De laadtijd van een elektrische auto bedraagt iets meer dan 5 uur bij een 11kW Wallbox. Bij een normaal stopcontact bedraagt de tijd tussen de 27 en 41 uur, afhankelijk van de grootte van de batterij. Met een 100 kW snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt uw elektrische auto veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox. Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE.