Citroën C5 X

Elegantie van een sedan, dynamiek van een stationwagon, robuustheid van een SUV

Maak kennis met de nieuwe C5 X. De nieuwe Citroën die elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon optimaal combineert. De auto biedt een optimaal comfort door het Citroën Advanced Comfort®-programma en het ruime interieur in lounge-stijl. Natuurlijk is de C5 X ook voorzien van de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt.

De C5 X is vanaf nu te bestellen!

Stel samen

Het ë-comfort van de plug-in hybride

De Nieuwe Citroën C5 X is ook leverbaar als Plug-in Hybrid met een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van meer dan 50 km. Bovendien kan de C5 X volledig elektrisch rijden tot een snelheid van 135 km/h.

Door de auto thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden is het dus mogelijk om de gehele week de dagelijkse ritten af te leggen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken.

De Citroën C5 X Plug-in Hybrid gaat dankzij de actieve Citroën Advanced Comfort®-vering qua controle en comfort nog een stapje verder. Met deze auto profiteert u van alle voordelen van het ë-comfort: een stil en trillingsvrij interieur, een soepel rijgedrag en optimaal gebruiksgemak.

Gratis flex lease bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Citroën C3, C3 Aircross, C4, Ë-C4, of C5 Aircross krijgt u gratis Private Lease Flex!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

*Reguliere prijs: € 20,- per maand

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

  • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
  • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
  • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
  • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
  • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Stel samen