Citroën Nieuwe ë-C4

Een voorraadmodel of liever zelf samenstellen?

Profiteer van onze rijk uitgeruste Citroën Private Lease modellen en kies welke bij u past. Nieuw en uit voorraad! Bekijk ons aanbod.

Kiest u voor een auto uit onze ruime voorraad, dan heeft u gegarandeerd het meest aantrekkelijke maandbedrag en kunt u snel van uw nieuwe auto genieten (in de meeste gevallen binnen 14 dagen). Of stel uw droomauto volledig zelf samen aan de hand van uw eigen wensen en voorkeuren omtrent kleur, motor en overige opties.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Over Citroën Nieuwe ë-C4

100% elektrisch rijden

Ontdek de compacte Nieuwe ë-C4 en de voordelen van elektrisch rijden.

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 ELECTRIC VANAF €359 P.M.* + MOGELIJK €69 P.M.** SUBSIDIE.

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: Soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen… alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk v.a. €359 p.m.*. Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! Met een actieradius van tot 350 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de huidige hoge benzinekosten! Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 31 januari a.s.

Subsidieregeling 2022
Naast een voordelig maandbedrag, kunt u ook in aanmerking komen voor de milieusubsidie 2022, wat u €69 p.m.** extra voordeel kan opleveren.

Bekijk alle info over elektrisch rijden

Bekijk hier alle informatie over de subsidieregeling

*Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

**o.b.v. een contract van 48 maanden, waarbij de subsidie maandelijks wordt uitgekeerd. Indien u kiest voor een contract van 60 maanden dan wordt de subsidie ook de eerste 48 maanden uitgekeerd.

Gratis flex lease bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Citroën C3, C3 Aircross, C4, Ë-C4, of C5 Aircross krijgt u gratis Private Lease Flex!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

*Reguliere prijs: € 20,- per maand

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

  • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
  • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
  • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
  • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
  • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Citroën.

De actieradius van een elektrische auto hangt af van het accupakket. Gemiddeld bedraagt de actieradius tussen de 230 en 350 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De daadwerkelijke range is volledig afhankelijk van uw rijstijl en andere factoren zoals, rijsnelheid, gebruik verwarming of airconditioning, belading en rijomstandigheden.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. De laadtijd van een elektrische auto bedraagt iets meer dan 5 uur bij een 11kW Wallbox. Bij een normaal stopcontact bedraagt de tijd tussen de 27 en 41 uur, afhankelijk van de grootte van de batterij. Met een 100 kW snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt uw elektrische auto veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox. Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE.