Citroën Nieuwe ë-C4

De 100% elektrische Citroën

De Nieuwe Citroën ë-C4 is een moderne en high tech elektrische auto, waarin gebruiksgemak en comfort centraal staan. Met zijn geraffineerde lijnen, karakteristieke stijlelementen en soepele vormen is het een typische Citroën.
Ervaar zelf de Citroën ë-C4 en de vele voordelen van elektrisch rijden: een actieradius tot wel 357 km (WLTP-cyclus*) een onmiddellijk beschikbaar koppel, een geruisloze motor, geen CO2-uitstoot en geen dure benzinekosten. Ontdek uw ideale ë-C4!

*Het WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure)-protocol geeft gebruikers een nauwkeuriger en realistischer beeld van de actieradius onder normale gebruiksomstandigheden

Stel zelf samen
vanaf € 495,- P/M *

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Citroën Flex
abonnement

Meer flexibiliteit, meer vrijheid...

Het Citroën Flex abonnement: meer flexibiliteit, meer vrijheid.

Wilt u graag profiteren van alle voordelen van een nieuwe volledig elektrische ë-C4, maar niet vastzitten aan een jarenlang contract? Kies dan voor het Citroën Flex Abonnement. Alle opties die het autorijden leuker, comfortabeler en gemakkelijker maken zitten al op de auto. Denk daarbij aan zaken als een panoramisch schuif-kanteldak, Park Assist en een verwarmde voorruit. Het enige dat u nog hoeft uit te kiezen is de kleur.

Met het het Citroën Flex Abonnement rijdt u dus in de meest complete volledige elektrische Citroën ë-C4. Bovendien kunt u maandelijks uw contract boetevrij omzetten naar een ander Citroën-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Daarnaast kunt u ook tussentijds de volgende services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico en verzekering.

RIJ NU DE CITROËN Ë-C4 ELECTRIC VANAF €448 P.M.

Ontdek bij Citroën de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, snel opladen... alles draagt bij aan een optimaal rijcomfort voor alle inzittenden.

Rij nu de Citroën ë-C4 electric tijdelijk vanaf €448 p.m.*.
Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! Met een actieradius tot 350 km rijdt u door heel Nederland en heeft u geen last meer van de huidige hoge benzinekosten. Welke versie u ook kiest, u rijdt zorgeloos en comfortabel in een nieuwe Citroën.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden, 10000 kilometer per jaar en 12 of meer schadevrije jaren. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Gratis Private Lease Flex Comfort bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een Citroën C3, C4, Ë-C4, of C5 Aircross, krijgt u gratis Private Lease Flex Comfort!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

* Reguliere prijs: € 20,- per maand

Gratis uw auto thuis bezorgd met @home delivery

Als u wilt, wordt uw Private Lease-auto door de dealer bij u thuis afgeleverd:

  • Op het adres waar u woont en staat ingeschreven, en binnen een straal van 30 km van de door u geselecteerde dealer.
  • Van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 en 17:00 uur.
  • Op de dag dat wij uw auto afleveren, bellen wij u vooraf even op.
  • Bij de aflevering van de auto ondertekent u het Afleverdocument.
  • De brandstof die onze bezorger verrijdt naar uw adres, tellen als gereden kilometers binnen uw kilometerbundel.

Direct na thuisbezorging, kunt u gaan rijden!

Veelgestelde vragen

Een greep uit de meest gestelde vragen over elektrisch rijden in uw nieuwe Citroën.

De actieradius van een elektrische auto hangt af van het accupakket. Gemiddeld bedraagt de actieradius tussen de 230 en 350 kilometer, op basis van een gecombineerd verbruik zowel binnen als buiten de bebouwde kom. De daadwerkelijke range is volledig afhankelijk van uw rijstijl en andere factoren zoals, rijsnelheid, gebruik verwarming of airconditioning, belading en rijomstandigheden.

De laadtijd van uw elektrische auto is afhankelijk van hoe leeg de accu is en hoe snel uw auto kan opladen. De laadtijd van een elektrische auto bedraagt iets meer dan 5 uur bij een 11kW Wallbox. Bij een normaal stopcontact bedraagt de tijd tussen de 27 en 41 uur, afhankelijk van de grootte van de batterij. Met een 100 kW snellaadstation is uw batterij al tot maximaal 80% opgeladen in een half uur.

Om echt voordelig te rijden raden wij aan om een laadpaal thuis te installeren. Het is voor u als particulier toegestaan om een laadpaal te installeren op uw eigen terrein. Heeft u geen ruimte voor een laadpaal? Dan vraagt u via de gemeente een vergunning aan om een laadpaal bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats te plaatsen. U kunt uw elektrische auto veilig sneller opladen met behulp van de door ons aangeboden wallbox. Uw verkoopadviseur brengt u in contact met onze hiervoor geselecteerde partner ENGIE.

Stel zelf samen
vanaf € 495,- P/M *